Scoala Negoiesti
Proiecte Educationale - Proiecte locale
+Bine Pentru Bine

     - Proiect desfăsurat în 2010 în parteneriat cu scoala Specială nr.2.

   - Proiectul coordonat de prof. Gabor Vasilica, împreuna cu directorul scolii si prof. Simion Stefania, reprezentând scoala Speciala nr.2 a avut ca scop atragerea elevilor, părintilor si cadrelor.

bine pentru bine bine pentru bine bine pentru bine bine pentru bine
+Gandeste verde, Gandeste curat

* Educatia de mediu reprezinta procesul care serveste la recunoasterea valorilor mediului inconjurator si la clarificarea conceptelor privind mediul inconjurator.

* Scopul proiectului "GANDESTE VERDE, GANDESTE CURAT" a fost de a promova formarea atitudinilor de apropiere a elevilor de mediul inconjurator, pentru dezvoltarea activitatilor constiente si responsabile, care au ca efect imbunatatirea calitatii mediului.

*In cadrul proiectului elevii au desfasurat actiuni de colctare a meterialelor refolosibile, de plantare de flori, de sarbatorire a zilelor importante din "Calendarul naturii".

*La activitatile desfasurate au colaborat: I.S.J. Prahova, C.C.D. Prahova, Primaria Brazi, agenti economici autorizati si parinti.

gandeste verde gandeste verde gandeste verde gandeste verde
+Letter Bridge - 2010

*Elevii  claselor V-VIII din scoala noastra participa la un proiect international, "Bridge of letters" (Podul scrisorilor).
*Proiectul consta in schimbul de scrisori intre elevii  scoalii noastre si elevii de la Scoala Gazi Ahmet İlköğretim Okulu din orasul Niksar, Turcia.Printre obiectivele proiectului se numara: aplicarea si imbogatirea cunostintelor de limba engleza, crearea unor legaturi interculturale, formarea deprinderii de a scrie scrisori.

+Locuri de ieri, povesti de azi

* Este un proiect educational care a demarat la inceputul lunii aprilie 2011 la care participa un grup de elevi de la Scoala Negoiesti, coordonati de prof. Gabor Vasilica si sustinuti de directorul scolii prof. Gusa Camelia.

* Proiectul a fost initiat de Colegiul National "Jean Monnet" din Ploiesti.

* Peste 100 de elevi vor avea prilejul sa afle intr-un mod cat mai placut, lucruri interesante din istoria poporului nostru.

* Institutiile partenere in proiect sunt: I.S.J. Prahova, Prefectura Prahova, Directia Judeteana Prahova pentru Cultura, Culte si Patrimoniul National, Muzeul Judetean de istorie.

Locuri de ieri,povesti de azi Locuri de ieri,povesti de azi Locuri de ieri,povesti de azi Locuri de ieri,povesti de azi
+Patrula Eco

* In anul scolar 2010-2011 (noiembrie-mai) 50 de elevi ai scolii Negoiesti s-au inscris din nou in programul national PATRULA ECO.

* Coordonati de prof. Ibanescu Adina si prof. Gabor Vasilica grupul de elevi participa la concurs sub denumirea AGENTUL VERDE.

* Participantii la concurs doresc sa invete cat mai multe persoane sa traiasca verde.

+Scoala Judeteana de Abilitati de Viata

      În perioada 6 septembrie - 15 noiembrie 2010, în Şcoala cu clasele I-VIII din satul Negoieşti, comuna Brazi, judeţul Prahova, s-a implementat Proiectul ,,Şcoala Judeţeană de Abilităţi de Viaţă - program Facilitatea de Tranziţie 2007- 19343.03.03-Integrarea în societate a tinerilor” în parteneriat cu Asociaţia Centrul de Resurse Apollo-Ploieşti  şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Prahova - proiect pentru copii şi tineri aflaţi în situaţie de risc din mediul rural.

scoala judeteana de abilitati de viata scoala judeteana de abilitati de viata scoala judeteana de abilitati de viata scoala judeteana de abilitati de viata